İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bayraktar cinayetinde "İntihar" şoku; Kayınpeder Vechi intihar etti

Bayraktar cinayetinde "İntihar" şoku; Kayınpeder Vechi intihar etti

Bayraktar cinayeti ile ilgili olduğu düşüncesi ile göz altında tutulan Mehmet Vechi'nin bu sabah intihar ederek yaşamını yitirdiği öğrenildi...

Yayın Tarihi: 04/07/14 10:37
okuma süresi: 2 dak.
Bayraktar cinayetinde "İntihar" şoku; Kayınpeder Vechi intihar etti
A- A A+

Kıbrıs Postası

Polsi Müfettişi Mehmet Bayraktar cinayetinin hemen ardından polis tarafından cinayet ile ilgili olduğu düşüncesi ile gözaltına alınan kayınpeder Mehmet Vechi gözaltında bulunduğu Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nde bu sabah saat 09:20 sıralarında intihar etti.

Mehmet Vechi kendini Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nün 3. katından aşağıya attı.

Mehmet Vechi olay yerinde hayatını kaybetti.

Ülkeyi yasa boğan cinayet olayı ile ilgili uzun bir süredir gözaltınada olan Mehmet Vechi'nin sağlık sorunları olduğu bildirilmişti.

Kıbrıs Postası'nın PGM Müdür Vekili Pervin Gürler'den aldığı bilgiye göre dün akşam saatlerinde cinayet ile ilgili gelen emaraler, Mehmet Vechi'nin aleyhine idi.

POLİSİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Gürler, "Türkiye'den gelen DNA sonuçlarına göre, ona ait olduğu tespit edilen elbiselerin kendisine gösterilmesi amacıyla üçüncü katta bulunan Cürümleri Önleme Şubesine giderken, lavabo ihtiyacı olduğunu söyleyerek iki polis huzurunda bulunduğu halde polisin karnına dirsek atarak kendisini üçüncü kattan merdiven boşluğuna bırakmak suretiyle intihar ederek yaşamını yitirdi" dedi.

Gürler, tutuklu bulunan Vechi'nin ölümünün ardından Başsavcılık nezatretinde soruşturma başlatıldığını da açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.