İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

CTATCA, Sivil Havacılığı kınadı!

CTATCA, Sivil Havacılığı kınadı!

Kıbrıs Türk Hava Trafik Kontrolörleri Derneği-Ercan, Sivil Havacılığın hava trafik kontrolörleri için söylediklerini kınadı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 22/07/14 08:40
okuma süresi: 1 dak.
CTATCA, Sivil Havacılığı kınadı!
A- A A+

CTATCA, Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleğini tanıtmak ve bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak maksatlı yaptığı tüm faaliyetlerine rağmen, KKTC Sivil Havacılık Dairesi'nin 19.07.2014 tarihli yazısında, KKTC Hava Trafik Kontrolörlerine yönelik ifade edilen ima ve ithamlar bizleri derinden yaralamıştır. Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri başkanı Selim LAK, CTATCA Bşk. İzzet DERKAN ile konuşmasında söz konusu yazıdan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirmiştir.

CTATCA olarak Sivil Havacılık Dairesi'nin Hava Trafik Kontrolörlüğü ve bu mesleği ifa eden tüm Hava Trafik Kontrolörlerine yönelik yazısını kınıyoruz.

İzzet DERKAN

CTATCA Bşk.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.