İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gülle, Cengiz Topel Hastanesi'ni ziyaret etti

Gülle, Cengiz Topel Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında bugün, Cengiz Topel Hastanesi'ne gitti.

Yayın Tarihi: 22/07/14 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Gülle, Cengiz Topel Hastanesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Gülle, sağlığı yeniden organize etmek için çalışmalara hızla devam edildiğini kaydetti.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün, Cengiz Topel Hastanesine giderek, çalışanların ve hastaların bayramını kutladı.

Yatılı tedavi gören tüm hastaları tek tek ziyaret ederek karanfil ve hediye veren Sağlık Bakanı Gülle, hastane yönetiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Gülle ayrıca, Cengiz Topel Hastanesi'nde çalışan hekim, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarının özveriyle görev yürüttüklerine dikkat çekti.

YENİ BİR SAĞLIK SİSTEMİ KURULACAK…

"Hastaların ve çalışanların memnun olacağı bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Bir yandan da var olan sorunların katılımcı ve demokratik bir anlayışla çözülmesine gayret gösteriyoruz" şeklinde konuşan Gülle, sağlıktaki toplam potansiyelin iyi organize edilerek, güzel şeylerin ortaya çıkacağını umut ettiğini vurguladı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.