İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DPUG İskele İlçe Başkanı istifa etti!

DPUG İskele İlçe Başkanı istifa etti!

Demokrat Parti Ulusal Güçler İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu, DPUG ve tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 23/07/14 08:08
okuma süresi: 2 dak.
DPUG İskele İlçe Başkanı istifa etti!
A- A A+

Demokrat Parti Ulusal Güçler



Genel Sekreterliği Tarih: 22.07.14


Ben aşağıda imza sahibi DPUG İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu

Beş yıldır büyük bir özveri ve sadakatla çalışıp partimin verdiği her görevi yılmadan yerine getirip

genel seçimleri ilçemde en başarılı bir seviyeye taşıdım.

Bunu yaparken hiç bir karşılık beklemeden millet vekili adaylığından bile özveride bulunarak ferakat ettim.

Genel seçimlerden sonra parti merkezinin tutumlarının ilçe başkanlığına lanettayn bir tutum içerisine girmesine rağmen görevimi devam ettirdim.

Ancak yerel seçimler yaklaştıkca adeta ilçe yönetimini hiçe sayan genel merkez hiçbir vekilin aday olamaycağı kararları kişisel menfaatlar uğruna parti menfaatını gözetmeksizin hiçe saymıştır.

Ben de Parti menfaatlarını ön plana alığım için İskele belediye beldesinde çalışmayacağımı ilk günden sayın genel sekreterime beyan etmiştim.

Yine de ilçe başkanı olarak parti ilçesinde görevimi devam ettiğim sırada bir gün ofisimin kilidi değişmiş ve ismimin silindiğini gördüm.

Bunu hemen genel sekreterime bildirdiğim halde hiç bir işlem yapılmadı daha sonra öğrendimki sayın genel başkanımın bilgisi dahilinde yapılmış bir hareketmiş.

Sabırla genel başkanımın beni arayıp konuyu tartışmasını beklerken tam aksine tüzüğe uygun olmayan bir hareketle benim partiden ihraç edildiğimi gazetelerden okudum .

Birkaç gün sonra yanlış yapılan uygulamayı telafi etmek için parti merkezi bunu yanlış uygulamadan dolayı iptal ettiğini yine medyadan öğrendim.

Bu kadar saygısız ve disiplinsiz bir yönetimi olan partimden ve tüm görevlerimden istifa ettiğimi üzülerek saygılarla bilginize sunarım.

Demokrat Parti Ulusal Güçler

İskele İlçe Başkanı

Ahmet Cennetoğlu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.