İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

The Cacao, uluslararası arenaya açılıyor

The Cacao, uluslararası arenaya açılıyor

2 yıl önce 2012 yılında kurulan the Cacao, dün itibarı ile uluslararası bir marka haline geldi.

Yayın Tarihi: 23/07/14 08:30
okuma süresi: 4 dak.
The Cacao, uluslararası arenaya açılıyor
A- A A+

Günde 4 bin adet Cacao ürününün satıldığı ve KKTC sınırları içerisinde Sosyal Medya'da en çok takip edilen kurum olarak varlığını sürdüren The Cacao, KKTC için çok önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Kıbrıs Postası Özel

Dünyanın birçok noktasında yatırımları olan, Ortadoğu, İngiltere gibi ciddi iş sahalarında çalışan Cemil Türrkkaya ile imzalanan anlaşma doğrultusunda, The Cacao, 2015 yılından itibaren uluslararası arenada çalışmaya başlayacak.

2015 yılı itibariyle ilk adım olarak İstanbul'da açılışı yapılacak The Cacao için tüm hazırlıklar tamamlandı.

North Cyprus The Cacao Lounge Limited Direktörü Tolga Civelek, yurtiçi ve yurtdışı işletme tecrübesi ve başarısını, hizmet kalitesi ile birleştirerek, K.K.T.C.'de hızla gelişen gıda sektörüne yeni bir marka ve anlayışla girmesinin hemen ardından 2 sene gibi kısa bir süre içinde şu anda da uluslararası arenaya açılmaya hazırlanıyor.

"İlk uluslararası marka"

The Cacao Direktörü Tolga Civelek, uluslararası arenada The Cacao'nun temsil edilmesinin KKTC için çok önemli olduğuna işaret ederek, "Cacao, bugün itibarı ile KKTC'nin ilk uluslararası markası haline geldi. Bundan 2 yıl önce 23 Temmuz'da Girne'de The Cacao'yu açtığımızda, '2 yıl içinde uluslararası marka haline getirip, KKTC'nin gururu haline getireceğiz' demiştik ve bugün artık uluslararası bir marka oluyor" ifadelerini kullandı.

Uluslararası bir marka yapmaya karar verdik

Civelek, günlük 4 bin adet The Cacao ürününün tükeldiğine işaret ederek, bu başarılarındaki en büyük sırrın fabrika olduğunu belirtti.

Ürünlerin tek bir yerden çıktığı için KKTC içinde tüm The Cacao'larda aynı tadın yakalandığına işaret eden Civelek, aynı başarıyı Türkiye ve sonrasında uluslararası arenada da yakalamayı hedeflediklerini belirtti.

Civelek, sözlerine şöyle devam etti:

"Cemil Bey, Dünya'da çok yerde yatırımları olan, ciddi iş sahalarında çalışan birisi... Kendisi ile uzun zamandır görüşmeler yapıp vizyon ve misyonumuzu tüm detaylarıyla ona aktardık. Cemil Bey'in, yiyecek içecek sektöründe işletmesi yok. Fakat, turizme ve yiyecek sektörüne inanan bir yatırımcı... Aslen İngiltere'de bir şirketi var. Ortadoğu ve Türkiye'de de markaları var. Büyük bir yatırım dehası diyebiliriz. The Cacao ile ilgili olarak, süren görüşmeler sonucunda Cemil Bey, Cacao'yu KKTC'den alıp, uluslararası bir marka yapmaya karar verdi. Bizlerin, 2 yıl önce en büyük hayali, Cacao'yu iyi bir yere taşımaktı. Bizim için önemli olan şey, 2015 ikinci yarısında ilk olarak Türkiye'de, sonrasında da Türki Cumhuriyetlerde Cacao'yu bir yerlere taşımak olacaktır.

Mağaza açmak kolay

Yatırımcı Cemil Türkkaya, bir senedir Civelek ile konuştuklarını ve bu noktaya geldiklerini belirterek, "arkadaşlar The Cacao'yu çok iyi bir yere getirmişler. İnsşallah artık Türkiye ve ötesine de götürebileceğiz. 2015'ten itibaren The Cacao'yu Türkiye'ye taşımayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Mağaza açmanın kolay bir iş olduğunu da ifade eden Türkkaya, önemli olanın tabanı oluşturmak olduğunu belirtti.

Tabanı oluştururken, fabrikanın çok önemli olduğunu da söyleyen Türkkaya, "The Cacao ürünlerinin hepsi tek yerden çıktığı için aynı tada sahip. Yani her nereye giderseniz aynı tadı yakalıyorsunuz. Türkye'de ilk olarak yapmamız gereken şey, The Cacao'nun fabrikasını doğru kurmak. Soğuk zincir aracılığıyla ürünleri Türkiye'ye dağıtmak gerekiyor. Önemli olan bu srürecin altyapısıdır. Aynı servisi, ayrı ayrı yerlerde vermek çok önemlidir" diyerek sözlerine son verdi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.