İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Soma için maaş kesintisi" konusunda basın toplantısı

"Soma için maaş kesintisi" konusunda basın toplantısı

Başbakanlık, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle maaşlardan yapılan yüzde 1'lik kesinti konusunda, yardım kampanyasına destek veren sendika ve derneklerle birlikte yarın basın toplantısı düzenliyor.

Yayın Tarihi: 23/07/14 13:58
okuma süresi: 1 dak.
"Soma için maaş kesintisi" konusunda basın toplantısı
A- A A+

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Müsteşar Ömer Köseoğlu tarafından, yardım kampanyasına destek veren sendikalar ve emekli derneklerinin temsilcileriyle birlikte kampanya hakkında kamuoyuna detaylı bilgi vermek amacıyla yarın saat 10.15'te Başbakanlık'ta basın toplantısı düzenleneceği kaydedildi.

Bakanlar Kurulu 18 Haziran'daki toplantısında kamu çalışanları ve emeklilerin brüt maaşlarından yüzde 1 kesinti yapılarak Manisa-Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 maden işçisinin ailelerine yardım yapılmasını kararlaştırmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.