İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Creditwest Bank'tan SOS Çocuk Köyü Derneği'ne katkı

Creditwest Bank'tan SOS Çocuk Köyü Derneği'ne katkı

Aile bakımını yitirmiş çocuklara aile temelli bakım veren ve çocuk terkini önlemeye çalışan SOS Çocuk Köyü'nün 2016 Vizyon Çalıştayı Creditwest Bank katkılarıyla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 23/07/14 16:27
okuma süresi: 3 dak.
Creditwest Bank'tan SOS Çocuk Köyü Derneği'ne katkı
A- A A+

SOS Çocuk Köyü yöneticileri, dernek üye temsilcileri , Milli Eğitim Bakanlığı temsilcileri, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcilerinin katıldığı çalıştay Golden Tulip Otel'de gerçekleşti. SOS'in finansal olarak kendi kendine yeterliliğini sağlaması amacıyla gerçekleşen çalıştaya 2000 Euro katkı sağlayan Creditwest Bank'a teşekkür plaketi sunuldu. Çalıştayın bitiminde Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gürol Güngör'e teşekkür plaketini SOS Ulusal Direktörü Pelin Maneoğlu takdim etti.

MANEOĞLU: DERNEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZAYENİ BİR HAYAT KURUYOR

Derneğin bugün aile bakımını yitirmiş 110 çocuğa güvenli bir aile ortamında bakım verdiğini bunun yanında Aile Güçlendirme Projesi ile aile bakımını yitirme riski taşıyan 77 çocuğu destekleyerek çocuk terkini önlemeye çalıştığını belirten Pelin Maneoğlu, derneğin tüm bu uğraşların kurum kuruluşların katkıları ile gerçekleştiğini belirtti. SOS Ulusal Direktörü Pelin Maneoğlu, 2016 yılına kadar SOS Çocuk Köyü Derneği'nin finansal olarak kendi kendine yeterliliğini sağlayacak stratejilerin geliştirildiği çalıştayın kurumun geleceği için çok önemli bir çalışma olduğunu belirtti. Çalıştayda daha fazla sayıda aile bakımını kaybetmiş çocuğa ve gence nasıl ulaşabileceğini ve aile güçlendirme çalışmalarının etkinleştirilmesi için neler yapılabileceğinin de irdelendiğini belirtti. Bu çalıştayın gerçekleşmesinde önemli katkı koyan Creditwest Bank'a teşekkür eden Maneoğlu, kurumsal firmaların desteğinin derneğin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.

GÜNGÖR: ÇOCUK ODAKLI SOSYAL PROJELER BANKAMIZIN ODAĞINDADIR

Creditwest Bank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürol Güngör, çocuk ve eğitim odaklı sosyal projelerin Creditwest Bank'ın odağında olduğunu ve SOS Çocuk Köyü gibi güvenilir kurumlara kurumsal destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti. Güngör, banka olarak SOS Çocuk Köyü'ne katkılarını çalışan gönüllü katkısı, banka kurumsal desteği ve müşteri katkısı olarak üç farklı odakta yürüttüklerini söyleyerek derneklere bireylerin katkı yapabilmesi için banka olarak bağış kanallarını geliştireceklerini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.