İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber ve Gürpınar'dan Lapta Huzurevi yaşlılarına bayram ziyareti

Siber ve Gürpınar'dan Lapta Huzurevi yaşlılarına bayram ziyareti

KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Lapta Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/07/14 15:39
okuma süresi: 2 dak.
Siber ve Gürpınar'dan Lapta Huzurevi yaşlılarına bayram ziyareti
A- A A+

Ramazan Bayramı dolayısıyla, tek tek huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutlayan Siber ve Gürpınar, yaşlılarla sohbet ederek yaşlılara çeşitli hediyeler dağıttı.

Ziyarette söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, yaşlılığın her insanın uğrayacağı bir durak olduğunu ve yaşlılara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi. Tüm toplumun yaşlılara saygı ile yaklaşması gerektiğine dikkat çeken Gürpınar, huzurevinde kalan yaşlıların aldıkları hizmetten memnun olduklarını kaydetti. Huzurevi personeline yaşlılara gösterdiği hassasiyet ve özveriden dolayı teşekkür eden Gürpınar, yaşlıların ve personelin bayramını kutladı.

Cumhuriyet Meclisi Başkası Sibel Siber de konuşmasında huzur kelimesinin öneminin ancak hissedilerek anlaşıldığını belirtti ve sosyal devletin en önemli görevlerinden birinin beşikten mezara kadar vatandaşlarının huzur ve güven içinde olmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Çocuğunun ya da parası olanın değil tüm yaşlıların , sosyal devlette kendini güvende hissetmesi gerektiğinin altını çizen Siber, yaşlanacak her bireye hizmet verecek donanımlı ve modern yaşlı bakımevlerinin ve rehabilitasyon merkezlerinin sayısının artmasını temenni etti. Siber, tüm vatandaşlara huzurlu bir bayram diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.