İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tomografi ve röntgen çalışanları eylemde!

Tomografi ve röntgen çalışanları eylemde!

Kamu- Sen yayınladığı basın bildirisi ile sorunlarının çözülmediğine işaret edilerek tomografi ve röntgen hizmetiveren çalışanların hastanede bugün saat 13:00'e kadar eylemde olacağını bildirdi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 25/07/14 08:40
okuma süresi: 2 dak.
Tomografi ve röntgen çalışanları eylemde!
A- A A+

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yaşanan ve tüm iyi niyetli girişimlerimize rağmen çözülmeyen, radyografer eksikliği, hem hastaları mağdur ederek, özele gitmelerine neden olmakta, hem de tomografi ve röntgen çeken çalışanlarımızın kaldıramayacakları kadar uzun saatler çalışmalarına neden olmaktadır.

Sekiz adet IV.Derece Radyografer kadrosunun tümünün de boş olmasına ve Lefkoşa Hastanesinde çok acil radyografere ihtiyaç olmasına rağmen kadro yetkisi verilmemesi ve bu açık, taşoren firmadan radyografer hizmeti alımı yoluyla doldurulmaya çalışması üzerine, bu sabah (25.07.2014) saat 08.00-13.00 arası Lefkoşa Devlet Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ndeki tomografi ve röntgen hizmeti veren çalışanlarımız acil gelen hastalar dışında eylem yapacaktır.

Sorunun çözülmemesi ve kadro açılımı için yetki verilmemesi halinde ise, eylemlerimizin süresi artırılarak devam edecektir.

Mehmet Özkardaş

Genel Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.