İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kalyoncu: "Toplumsal varlıklarımıza sahip çıkma kararlılığımız devam ediyor!"

Kalyoncu: "Toplumsal varlıklarımıza sahip çıkma kararlılığımız devam ediyor!"

Türk- Sen Başkan vekili Tuluy Kalyoncu yaptığı açıklama ile toplumsal varlıklara sahip çıkmaya devam edeceklerini vurguladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 25/07/14 10:12
okuma süresi: 2 dak.
Kalyoncu: "Toplumsal varlıklarımıza sahip çıkma kararlılığımız devam ediyor!"
A- A A+

Ülkemizde GSM alanında hizmet vermekle yetkilendirilmiş bir şirketin sözde kendi alt yapısını güçlendirmek bahanesiyle gerçekleştirmeye çalıştığı fiber optik kablo yatırımını, GSM maksatları dışında, Telekomünikasyon Dairesi'nin vermekte olduğu hizmetleri içerecek şekilde izinlendirme girişimleri karşısında, CTP-BG – DPUG Hükümeti'ni, böyle bir girişime müsaade etmemesi konusunda uyarıyoruz.

Bir kez daha, CTP-BG – DPUG Hükümetini seçim bildirgelerine ve Hükümet Programına sadık kalarak Telekomünikasyon Dairesi'ni mevcut fonksiyonları ile zaman geçirmeksizin özerkleştirilmesine yönelik yasal değişikliği hayata geçirmeye davet ediyoruz.

Muhalefet iken başka hükümet olunca daha başka tavır içerisine girenlerden farklı olarak Türk-Sen, dün olduğu gibi bu gün de toplumsal varlıklarımıza sahip çıkma konusunda kararlıdır. Federasyonumuza bağlı Tel-Sen'in örgütlü olduğu Telekomünikasyon Dairesi'nin geleceği ile ilgili yaşanmakta olan gelişmeler karşısında, Türk-Sen seyirci kalmayacak, meşru her yolla direnecektir! Hükümetin bu konudaki tutumuna bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında şimdiden uyarıyoruz; kimse kararlılığımızı sınamaya kalkmasın!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.