İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Kaşif, personelle bayramlaştı...

Kaşif, personelle bayramlaştı...

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Bakanlık çalışanları ile bayramlaştı. KKTC halkının ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yayın Tarihi: 25/07/14 14:43
okuma süresi: 3 dak.
Kaşif, personelle bayramlaştı...
A- A A+

Kaşif, bugün bakanlık personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşma sırasında Ahmet Kaşif'e, Bakanlık Müsteşarı Suat Yeldener ile Bakanlık Müdürleri eşlik etti. Basına kısa bir açıklama yapan Kaşif, "Ramazan Bayramı, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Tüm halkımızın aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel günlerden biri olan Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim" dedi.

TRAFİKTE DİKKATLİ OLMAYA ÇAĞRI

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, açıklamasında vatandaşlarımıza trafikte dikkatli olup kurallara uymaları, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamaları konusunda çağrıda bulundu.

"BİZLERİ BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALI, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ"

Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutmayı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan Bayramının daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler, bayramın sadece milletimiz için değil, İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.