İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi "Müşteri Odaklı Satış Eğitimi" düzenledi

KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi "Müşteri Odaklı Satış Eğitimi" düzenledi

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) 24 Temmuz'da "Müşteri Odaklı Satış Eğitimi" düzenledi. Eğitime ülkemizde faaliyet gösteren çeşitli firmalar katıldı.

Yayın Tarihi: 25/07/14 16:02
okuma süresi: 2 dak.
KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi "Müşteri Odaklı Satış Eğitimi" düzenledi
A- A A+

Eğitimin amacı; iyi bir satıcı olmadan önce neler yapmamız ve hangi aşamaları takip etmemiz gerektiğini öğrenmek, öğrendiklerimiz ışığında müşterilerimizi doğru analiz edebilmeyi ve edinilmiş bilgilerle temel satış becerilerini birleştirerek doğru ve yetkin satışı gerçekleştirebilen iyi satıcıları oluşturmaktı.

Türkiye'den özel olarak eğitim için gelen Yönetim Danışmanı, İş ve Kişisel Gelişim Eğitmeni Asil Koçkavak tarafından verilen eğitimde katılımcılara; insan davranış (müşteri davranış) modelleri, satın alım motivasyonları, satın alım süreci, satın alım eğilimleri, başarılı satın alma danışmanları, satın alma danışmanı kişilik özellikleri, davranışları, iyi ve vasat satın alma danışmanı arasındaki farklar, satış sürecindeki adımlar, 5 temel satış becerisi teknikleri soru sorma çeşitleri, becerileri, tedarik zinciri satın alma danışmanı kimdir, görevi nedir, ihtiyacı olan satış becerileri nedir? Firma yetkilisinin tepki süreci nasıl işler? İşimizin adımları, çözüm odaklı yaklaşım, temel satış becerileri, satın alma süreçleri, ziyaret sonrası analiz konularında bilgi verilerek uygulamalı değerlendirmeler anlatıldı.

Eğitime Er-Co Ltd, İsomer Ltd, Armar Elektronik, Erbatu Emlak, Limasol Sigorta, Seren Bilginer, Ambar Organik Trading, Başman Kardeşler Ltd., Atleks Co. firmalarından yetkililer katıldı. Eğitim sonunda katılımcılara, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.