İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Başbakan Yorgancıoğlu, Cihangir'de Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı

Başbakan Yorgancıoğlu, Cihangir'de Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Cihangir köyünde iki kadın girişimci tarafından başlatılan "Kids City" isimli okul öncesi eğitim merkezinin açılışını yaptı.

Yayın Tarihi: 26/07/14 11:30
okuma süresi: 3 dak.
Başbakan Yorgancıoğlu, Cihangir'de Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı
A- A A+

Açılışa, Başbakan'ın eşi Ayşe Yorgancıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ve köylüler katıldı.

"KADINLAR GİDEREK HAYATIN HER ALANINDA DAHA ETKİN"

Başbakan Yorgancıoğlu, eğitim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, "Kadınlarımızın ülkemizde giderek hayatın her alanında daha etkin olmaları benim açımdan önemli" dedi.

İki kadın girişimcinin eğitim alanında faaliyet göstermeye karar vermesinin ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Yorgancıoğlu, "Eğitim alanına yapılan yatırım ülkenin geleceği açısından her alana yapılan yatırımdır" dedi.

Yorgancıoğlu, kadınların her alanındaki etkinliklerinin erkeklerle denk olması gerektiğine inandığını söyledi ve okul öncesi eğitim merkezinin sahibi girişimcilere başarılar diledi.

GÜRPINAR: "KADINLARIN CESUR ADIMLARI SEVİNDİRİCİ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ise kadınların cesur adım atmalarını görmenin sevindirici bir durum olduğunu ifade etti.

Bakanlığın genç ve kadın girişimcilere yönelik teşvik programına değinen Gürpınar, program çerçevesinde iş hayatına atılan gençlerin ilk 4 yıllık Sosyal Sigorta yatırımlarını bakanlığın karşıladığını anlattı.

Yerli işgücünü arttırmak için de sosyal güvenlik desteği verildiğini kaydeden Gürpınar, yerli girişimcilerle birlikte Sosyal Sigorta desteği sunan kampanyadan 7 ayda bin 267 kişinin faydalanmaya başladığını kaydetti.

IŞISAL: "BU OKULLARA İHTİYACIMIZ VAR"

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, iki kadın girişimciyi cesaretlerinden dolayı tebrik etti ve Kids City'nin beldede okul öncesi hizmet veren ikinci merkez olacağını belirterek "Bu okullara ihtiyaç duyulduğunu ifade etmek isterim" dedi.

PALMER VE BENLİ

Kids City Okul Öncesi Eğitim Merkezi ortaklarından Seda Yolcu Palmer, çocuk yetiştirmenin özen ve özveri gerektirdiğini, bu süreçte yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinin de eğitimcilerin görevi olduğunu ifade etti.

İkinci ortak Ömür Benli ise, çocuklara kendilerini geliştirebilecekleri ortamı sunmanın eğitimcilerin görevleri arasında yer aldığını ve en büyük hedeflerinin çocuklara özgüven kazandırmak olduğunu belirtti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.