İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği'nden mesaj

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği'nden mesaj

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Ramazan Bayramı ile TMT'nin ve GKK'nın kuruluşlarının, Kıbrıs'ın Osmanlılar tarafından fethinin yıldönümleri dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 26/07/14 13:19
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği'nden mesaj
A- A A+

Genel Başkan Yılmaz Bora, mesajında, "bayram ile yıldönümlerinin coşku ve mutlulukla idrak ettiğimiz bu günlerde, sahip olduğumuz barış, huzur ve güveni bizlere sağlayan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri ile Güvenlik Kuvvetlerimize en içten sevgi ve saygılarımız sunarız. Bu münasebetle başta güvenliğimizi sağlayan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı mensuplarının Bayramlarını kutlar nice mutlu, sağlıklı Bayramlar dileriz" dedi.

Gelinen geriye dönüşü mümkün olmayan bugünkü aşamada, haklı, meşru ve bağımsız devleti savunmak ve de sonsuza dek yaşatmanın her Kıbrıslı Türkün birinci derecede görevi olması gerektiğini vurgulayan Bora, şöyle devam etti:

"Zira başka da bir seçeneğimiz kalmamıştır. Yıllardır silah ve terör ile yapamadıklarını ekonomik, siyasi ve yalanlara dayalı sahte propagandalarla bizleri yegâne dayanağımız olan Devletimizden ve Anavatanımızdan vazgeçirerek "ENOSİS" hedeflerine ulaşmaktan vazgeçmemekte hala kararlı olduklarını görmekteyiz.

Bu gerçekler ışığında bizlere canları ve kanları ile bağımsız bir devlet armağan eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anarken halkımıza bağımsız devletimizle birlikte nice mutlu Bayramlar dileriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.