İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çocuklar 'Rengarenk Bayram'da eğlendi

Çocuklar 'Rengarenk Bayram'da eğlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Ramazan Bayramı nedeni ile özellikle Fuar Alanı'nda kurulan bayram yerine gidemeyen çocuklara özel eğlence düzenledi. "Rengarenk Bayram" adıyla iki bölgede gerçekleştirilen organizasyonlarda çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileleri ile birlikte mutlu saatler geçirdiler.

Yayın Tarihi: 26/07/14 15:26
okuma süresi: 1 dak.
Çocuklar 'Rengarenk Bayram'da eğlendi
A- A A+

Önce Haspolat, sonra Surlariçi

LTB'den verilen bilgiye göre, Perşembe akşamı Haspolat dün akşam da Surlariçi bölgesinde düzenlenen etkinliklerde çeşitli gösteriler ve eğlenceli oyunlar çocukların büyük ilgisini çekti. Açık Hava Sineması da beğeni ile izlenirken, etkinlik boyunca bölgeye oyun alanları da kuruldu. Oytun Andaş Tiyatrosu gösterileri, metrelerce uzunlukta kağıta resim yapma gibi çocukları keyiflendiren etkinlikler de tam puan aldı.

Katkı koyanlara teşekkür edildi

Vakıflar İdaresi ile ÖZOK Ltd. ana sponsorluğunda gerçekleşen "Rengarenk Bayram" eğlencesine Studio 21 ve Global Learning Village Language School da katkı koydu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da meclis üyeleri Osman Yücelen, Hüseyin Kıral ve Haspolat Muhtarı Asım Egemen ile etkinliklere katılarak çocuklar ve aileleri ile ilgilendi, katkı koyanlara teşekkür etti

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.