İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell "KEŞFET" mobil uygulamasıyla cebinizde

Kuzey Kıbrıs Turkcell  "KEŞFET" mobil uygulamasıyla cebinizde

Kuzey Kıbrıs Turkcell, cep telefonları için geliştirdiği mobil uygulama 'Keşfet' ile fatura işlemlerinden tarifelere, hat bilgilerinden internet aboneliğine kadar pek çok işlemi müşterilerinin cebine taşıdı.

Yayın Tarihi: 26/07/14 17:53
okuma süresi: 4 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell  "KEŞFET" mobil uygulamasıyla cebinizde
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell "KEŞFET" isimli mobil uygulamasını hayata geçirdi. Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler fatura işlemlerinden tarifelere, hat bilgilerinden internet aboneliğine kadar pek çok işlemi için 'akıllı telefonu' üzerinden çözüm üretebilecek.

"KEŞFET" isimli yeni mobil uygulaması cepten internete bağlanma ücreti olmadan servise açıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, cep telefonları için geliştirdiği mobil uygulama 'Keşfet' ile fatura işlemlerinden tarifelere, hat bilgilerinden internet aboneliğine kadar pek çok işlemi müşterilerinin cebine taşıdı.

Ücretsiz olarak sunulan ve şu anda android kullanıcılarının faydalanabileceği açıklanan uygulama, yakında iOS kullanıcıları için de devreye girecek.

Mobil Uygulama (App) ile neler yapılabilir?

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler yeni mobil uygulama KEŞFET ile hat bilgilerini görüntüleyebilecek, faturalı hat limit işlemleri yapabilecek, fatura bilgisi ve fatura detayları sorgulayabilecek. Tarife ve paket işlemlerinin de yapılabileceği KEŞFET uygulaması tarife ve paket değişikliği gibi işlemlere de çözüm getirecek.

KEŞFET üzerinden yapılacak işlemler boyunca herhangi bir data ücreti talep edilmeyeceği de açıklandı.

'Keşfet' hayatınızı kolaylaştıracak

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, yeni dünya düzeninde sürükleyici gücün mobil internet olduğunu, yaşamın akıllı telefon ve tabletler üzerinden aktığını belirterek, "Bizlerin amacı müşterilerimize en pratik çözümleri, en yeni teknolojiler ile sunmak, her bir insanımızın hayatına değer katarak, zamandan da tasarruf etmelerini sağlamaktır" dedi.

"KEŞFET mobil uygulaması ile yoğun iş temposu içerisindeki Turkcell kullanıcıları zamandan tasarruf edebilecek, herhangi bir İletişim Merkezimize gelmesine gerek kalmadan çözümler üretebilecektir" diyen Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şu an Android kullanıcıları için başlayan uygulamamız, çok yakında iOS kullanıcılarının da hizmetinde olacak. Günümüzde Facebook, Twitter, YouTube gibi akıllı telefon uygulamaları neredeyse tüm telefon veya tabletlerimizde yüklü. 'KEŞFET' isimli bu uygulamamız da tüm bunların yanında artık cebinizde onlar gibi yerini alacak, üstelik Keşfet'le işlem yaparken ücret de ödemeyeceksiniz"

"KEŞFET" ile kktcell.com ücretsiz sunuluyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in "KEŞFET" isimli yeni mobil uygulaması müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Turkcell yetkilileri tarafından yapılan açıklamada uygulamanın müşterilerine her koşulda hizmet sunmak için cepten internete bağlanma ücreti olmadan servise açıldığı vurgulandı. Ücretsiz yüklenecek ve işlem yaparken data ücreti alınmayacak KEŞFET uygulamasıyla birlikte; Kuzey Kıbrıs Turkcell'in resmi web sayfası www.kktcell.com üzerinden Kontör Yükleme ve Online İşlemler 'e mobilden bağlanmak da ücretsiz olacak.
Nasıl kullanılacak?

KEŞFET mobil uygulamanın nasıl kullanılacağına dair Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri şu açılamalarda bulundu: "Kuzey Kıbrıs Turkcell hatlı tüm Android işletim sistemine sahip akıllı cihaz kullanıcıları Google Play Store'dan KKTCELL yazarak KEŞFET uygulamasını ücretsiz olarak yükleyebilecek, süper şifrelerini kullanarak uygulamaya kolayca giriş yapabilecek".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.