İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş: "Filistin'de dökülen masum kanlar bayramı buruk kutlamamıza neden oluyor"

Denktaş: "Filistin'de dökülen masum kanlar bayramı buruk kutlamamıza neden oluyor"

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Filistin'de dökülen masum kanların Kıbrıs Türkü'nün bayramı buruk kutlamasına sebep olduğunu kaydetti. Denktaş'ın meşajı şöyle:

Yayın Tarihi: 27/07/14 10:35
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: "Filistin'de dökülen masum kanlar bayramı buruk kutlamamıza neden oluyor"
A- A A+

"Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Bir yanımız bayram coşkusunu hissederken, diğer yanımız bayrama buruk ve üzgün giren insanların acılarıyla dolmakta. Filistin'de dökülen masum kanlar bayramı buruk kutlamamıza sebep olmakta.

Oysaki Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları manevi günlerdir.

Bu günlerde ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, aile büyüklerini ziyaret etmek ve dargınları barıştırmak gibi güzel davranışların bayram vesilesiyle tüm yaşantımıza yayılması gerekir.

En büyük temennim, bu müstesna günlerde Dünya'nın çeşitli yerlerinde akan kanın bir an evvel durması, Dünya'ya barışın hâkim olmasıdr.

Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm dünya'ya birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, tüm vatandaşlarımızın ve İslam Dünyası'nın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarım."

Serdar Denktaş
Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.