İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri Çitim'in Ramazan Bayramı mesajı

Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri Çitim'in Ramazan Bayramı mesajı

Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri Erman Çitim Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 27/07/14 13:45
okuma süresi: 2 dak.
Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri Çitim'in Ramazan Bayramı mesajı
A- A A+

"Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, on bir ayın sultanı Ramazan'ın son gününde, mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.

Birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeye tırmandığı, uzakların yakın olduğu, dargınların barıştığı bu güzel bayram günlerinin, başta yurdumuza, anavatan Türkiye'ye, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Ama unutmayalım ki, bayramlar tatil değildir. Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır.

Bayram sevincimizi, hem ailemizdeki hem bütün ilçemizdeki yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle paylaşmayı asla ihmal etmeyelim. Şehitlerimizin geride bıraktığı evlatlarını, ailelerini, gazilerimizi, yetimlerimizi hatırlayalım.

Komşularımızı da unutmayalım.. Bu mübarek günlerin, özellikle yakın coğrafyamızda devam eden katliamlar için de bir son olması hepimizin tek arzusu.

Şüphesiz ki Türk milleti olarak bu kardeşlerimizin yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez.

O yüzden Gazze'de, Irak'ta, Suriye'de ateş hattında bayramı karşılayan mazlum Müslüman kardeşlerimiz için bu azabın son bulmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bu duygular içinde mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

ERMAN ÇİTİM
TÜRK İSLAM KÜLTÜR CEMİYETİ GENEL SEKRETERİ

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.