İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Pasaportundaki KKTC damgası nedeniyle adaya alınmadı

Pasaportundaki KKTC damgası nedeniyle adaya alınmadı

Bengü'nün tatil hevesi yarım kaldı. Yunanistasn'ın Sakız Adası'na gitmek isteyen ünlü popçu, pasaportundaki KKTC damgası nedeniyle adaya alınmadı.

Yayın Tarihi: 28/07/14 10:10
okuma süresi: 1 dak.
Pasaportundaki KKTC damgası nedeniyle adaya alınmadı
A- A A+

Bir süredi İzmir'in Çeşme İlçesi'nde tatil yapan Bengü, geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarıyla beraber Yunanistan'ın Sakız Adası'na gitmek istedi. Tatile adada devam etmeyi amaçlayan ünlü popçu, hazırılklarını tamamlayıp yola çıktı. Ancak hiç tahmin etmediği bir sorunla karşılaştı; pasaport kontrolünden geçemedi.

KKTC DAMGASI SORUN OLDU

İddiaya göre, pasaport kontrolü yapan Yunan gümrük memuru, Bengü'nün pasaportunda Yunanistan'ın resmi olarak tanımadığı KKTC'nin damgasını görünce ünlü şarkııcnın Sakız Adası'na giriş yapmasına müsaade etmedi. Neye uğradığını şaşıran Bengü, bir süre bekledikten sonra sonuç alamayacağını anlayınca ilk feribotla Çeşme'ye geri döndü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.