İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DPUG'de bayramlaşma gerçekleşti

DPUG'de bayramlaşma gerçekleşti

Demokrat Parti Ulusal Güçler'de Ramazan Bayramı bayramlaşması Bayramın birinci günü olan bugün gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 28/07/14 15:41
okuma süresi: 2 dak.
DPUG'de bayramlaşma gerçekleşti
A- A A+

Bu sabah saat 10.00'da Parti Genel Merkezinde partililer ve halkla gerçekleşen bayramlaşma sonrasında konuşan DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, İslâm dünyasının buruk bir Ramazan geçirdiğini, dolayısıyla buruk bir Ramazan Bayramı idrak edildiğini dile getirdi.

Bayramlaşmada, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu ile Kadın Kolları Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ile parti üst düzey yetkilileri de hazır bulundu.

"CANLARA KIYMAYIN!"

Başta Gazze olmak üzere Dünyanın birçok bölgesinde Müslüman kardeşlerimizin zulme maruz kaldığına dikkati çeken Hasan Taçoy, dünyanın gözü önünde gerçekleşen zulümlere yine dünyanın sessiz kaldığını, İsrail'in ise insanlığa sığmayan zulümlerine devam ettiğini söyleyerek, hem İsrail, hem de dünya devletlerini kınayarak protesto etti; "Canlara kıymayın!" dedi.

Taçoy; "Dualarımız Filistin'de akan kanların durması, yaşanan zulümlerin sona ermesi, dünyanın barış içinde yaşamasıdır."

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, bayramların kardeşliğin, kaynaşma, birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı maneviyatı yüksek günler olduğunu da belirterek sözlerini şöyle noktaladı: "temennimiz tüm dünyada insanlık suçlarının, zalimlerin mazlumlara saldırısının sona ermesidir. Kendi ülkemizde de, yaşadığımız tüm sorunların giderilmesi, KKTC ve halkımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için DP Ulusal Güçler olarak hep birlikte çalışmamız gerektiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu vesileyle başta Halkımız ve tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramını kutluyoruz" dedi.

Partililer bayramlaştıktan sonra bir süre birbirleri ile sohbet ederek bayram çikolatalarını aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.