İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yazın keyfini Telsim'le yaşayın

Yazın keyfini Telsim'le yaşayın

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalar ve servisler geliştiren Telsim, abonelerinin yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, yazın keyfini doya doya yaşamalarını sağlamak amacıyla özel bir kampanya hazırladı.

Yayın Tarihi: 29/07/14 11:25
okuma süresi: 2 dak.
Yazın keyfini Telsim'le yaşayın
A- A A+

Telsim, Red tarifesinde bulunan abonelerine, Escape Beach Club'a ücretsiz giriş imkanı sağlayarak, deniz keyfini Telsim'li olmanın farkıyla yaşatıyor.

Telsim Red tarifesi kullanan müşteriler, Escape yazıp 8008'e gönderecekleri kısa mesaj karşılığında Escape Beach Club'a ücretsiz giriş yapabiliyor. Telsim Red'liler ayrıca, beach club içerisinde yaptıkları harcamalarda %20 indirim kazanıyor.

Telsim, Girne'de bulunan en gözde plajlardan biri olan Escape Beach Club'a renk ve canlılık katarak, yaz boyunca sürpriz aktivite ve etkinliklerle de plaja uğrayanların keyfine keyif katacak.

Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür, yaz dönemine özel Telsim'li Red abonelerine sundukları yeni ayrıcalık hakkında şöyle konuştu: "Dört tarafı denizle çevrili bir ada ülkesinde yaşayan değerli abonelerimizin, deniz keyfinin tadına Telsim Red'li olmanın ayrıcalığıyla varmalarını arzuluyoruz. Sıcaklıkların giderek arttığı ve yaz mevsimin uzun sürdüğü bu güzel adada, müşterilerimize, hem serinlemek hem de sağlıklı bir yaşam için bol bol yüzmek için sıkça gidecekleri en güzel tesislerden biri olan Escape Beach Club'a ücretsiz giriş imkanı sunuyoruz. Buna ek olarak, abonelerimize orada yapacakları harcamalarda da indirim imkanı sağlıyoruz. İlerleyen günlerde plajdaki sürpriz aktivitelerimizle, Escape'e uğrayan müşterilerimizin deniz keyfini ikiye katlayacağız".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.