İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gözay: "Ağır yük taşıyan araçlar yönünde alınan karar olumlu"

Gözay: "Ağır yük taşıyan araçlar yönünde alınan karar olumlu"

Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay yaptığı açıklama ile ağır yük taşıyan araçlar ile ilgili alınan kararı olumlu karşıladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 29/07/14 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Gözay: "Ağır yük taşıyan araçlar yönünde alınan karar olumlu"
A- A A+

Trafikte tehlike yaratan ağır yük taşıyan kamyonlar için ulaştırma bakanlığının kararıyla belirli saatlerde yollarda bulunmaları trafikte bulunan gerek sivil gerek ticari araçlar için ve de turistlerin kiraladıkları araçlarla daha rahat yolculuk yapabilecek memurlar, okula gidecek olan öğrencilerin yollarımız tıkanmadan herkes işine gücüne gitmeleri sevindirici bir olaydır.

Bakanlığın almış olduğu bu karara bilende bilmeyende basına açıklama yapması halkımızı derinden üzmüştür. Yıllardan beridir gerek Girne Limanı yapılırken gerek taş ocaklarından taşınan yükler nedeniyle birçok sürücünün ölmesine ve ya sakat kalmasına neden olurken üç beş şirket zengin olacak diye hükümetin almış olduğu kararı beğenmeyip geri çekilmesini istiyorlar. Bu alınan karardan bir çok kamyon şoförü de memnun bunun nedeni şoförlerin daha uzun sürüşler yapmayacaklarıdır. Patronların da sekiz saatin üstünde çalıştırdıkları işçileri acaba ne kadar sağlıklıdır güney komşumuzun yolları düzgün olduğu halde cumartesi ve Pazar günlerini yasaklayarak hafta sonlarını rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamıştır kara yollarında ağır iş makinelerinin de izne tabi olmaları hükümetin de dikkate alması gerekir bizlerde bu alınan karardan geri dönülmemesini temenni ederiz.

BİRLEŞİK TAKSİCİLER BİRLİĞİ BAŞKANI

Kemal GÖZAY

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.