İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt'a anlamlı ziyaret

Güzelyurt'a anlamlı ziyaret

KKTC Bavyera Fahri Kültür Ateşesi ve Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği Başkanı Turgay Hilmi Almanya'dan getirdiği tekerlekli sandalyeleri Güzelyturt'taki ihtiyacı olan hastalara teslim etti.

Yayın Tarihi: 31/07/14 08:03
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt'a anlamlı ziyaret
A- A A+

Hilmi ihtiyacı olan hastaların bulunmasında kendisine yardımcı olan Güzelyurt Yeşlada Lions Kulübü Başkanı Peran Besim ve sandalyeleri teslim ederken hazır bulunan birinci Başkan Yardımcısı Pelin Abbasoğlu, sekreter Nil Mükellef, sayman Sevgi Karayel, ikinci Başkan Yardımcısı Gülten Uyal, Lion Faize Erdoğan, Geçmiş Dönem Başkanı Aygül Merihkan ve Leo Ayşe Mükellef'e teşekkür ederek ileride de işbirliğini sürdürmek arzusunda olduğunu ifade etti.

KK Dostları Derneği Başkanı Hilmi, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü üyeleri ile diğer hastaları da ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Yardımlar Susanne Sippl'dan

Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği üyesi Susanne Sippl ülkemizdeki engelli vatandaşlara Turgay Hilmi aracılığı ile bugüne kadar 500 'den fazla tekerlekli sandalye, elektrikli sandalyeler, scooterler, hastalar için durma makineleri, asansörlü banyo küveti, silikon göğüs protezleri ve muhtelif ortopedik malzemeler göndererek yardımda bulundu.

Susanne Sippl göndermiş olduğu mesajda yardımlarının imkanlar dahilinde devam edeceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.