İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kamu-Sen, Başbakanlık'a siyah çelenk koyacak

Kamu-Sen, Başbakanlık'a siyah çelenk koyacak

Kamu-Sen, 175 mağdur hemşire ile ilgili olarak basın açıklaması yayımladı. Açıklamanın tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 01/08/14 07:10
okuma süresi: 2 dak.
Kamu-Sen, Başbakanlık'a siyah çelenk koyacak
A- A A+

Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından yapılan sınavlarda başarılı olmasına rağmen, 18 yeni kadro yetkisi verilmediği için kadrolarını alamayan 175 mağdur hemşiremizle ilgili olarak birçok girişim ve eylem yapmıştık…

En son, bir ay kadar önce Sayın Başbakanla Mecliste yapmış olduğumuz görüşmede Sayın Başbakan tarafından "Biraz sabırlı olursanız, önümüzdeki hafta içinde Sağlık bakanı, Maliye bakanı ve sizleri bir araya getirerek bu sorunu masaya yatıracağız" denilmişti.

Aradan bir aydan fazla bir zaman geçmesine ve defalarca hatırlatmamıza rağmen Sayın Başbakanın yoğunluğu gerekçe gösterilerek hep, "önümüzdeki hafta içinde mutlaka toplanılacak" sözüyle karşılaştık.

175 Hemşiremiz için zaman daralmakta ve başarılı oldukları sınavın geçerlilik süresi 15 Eylül'de dolmaktadır.

İhtiyaç olmadığı halde partizanca sınavsız, duyurusuz istihdam yapanlar ve gereksiz birçok yeni bürokrat atamaları yapanlar, sıra sağlığa geldiğinde "para yok", "kadro yok" demektedirler.

Bizler artık oyalanmaktan ve aldatılmaktan usandık.

Bu nedenle de 4 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da başbakanlığa siyah çelenk koyarak, verilen ve yerine getirilmeyen sözlerin aslında siyasete olan güvensizliğin temelini oluşturduğu hatırlatılarak, başbakanın makamına gidilecektir.

Mehmet Özkardaş

Genel Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.