İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Araç Kayıt Dairesi'nde her aybaşı aynı görüntü

Araç Kayıt Dairesi'nde her aybaşı aynı görüntü

Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi'nde her aybaşı yaşanan sıkışıklık, bu ay kayıttan düşen araçlar konusunda Yasa Gücünde Kararname ile getirilen afla birlikte arttı.

Yayın Tarihi: 01/08/14 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Araç Kayıt Dairesi'nde her aybaşı aynı görüntü
A- A A+

Daire'de hem aftan yararlanmak, hem seyrüsefer ruhsatını yenilemek hem de araç muayenesini için harç yatırmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Kıbrıs Postası Özel

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Dairesi dün de vatandaşların akınına uğradı.

Ramazan Bayramı'nın sona ermesinin ardından 1Ağustos'un da resmi tatil olması nedeniyle işlemlerini gelecek haftaya ertelemek istemeyen vatandaşlar, haftanın tek iş gününde seyrüsefer ve araç muayene işlemlerini yaptırmak için uzun süre bekledi.

Af etkiledi

Kıbrıs Postası'na konuşan bazı görevliler, her aybaşı benzer görüntülerin oluştuğuna dikkati çektiler.

Görevliler emeklilerin ve kamu görevlilerinin maaşlarını almasıyla birlikte her aybaşında benzer görüntülerin yaşanmasının yanı sıra, Bakanlar Kurulu'nun Yasa Gücünde Kararname ile kayıttan düşen motorlu araçlarda kayıt harcı ve seyrüsefer ruhsatı ödemelerinin geçmiş yılları silinerek sadece bir kez alınması kararının da vatandaşın yoğun olarak daireye başvurmasında etkili olduğunu kaydettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.