İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Harmancı: "Parkların işlevsel hale gelmesi için 1 milyon 200 bin TL'ye ihtiyaç var"

Harmancı: "Parkların işlevsel hale gelmesi için 1 milyon 200 bin TL'ye ihtiyaç var"

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, kişisel Sosyal Medya hesabından Lefkoşa Türk Belediyesi'ndeki gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01/08/14 08:38
okuma süresi: 3 dak.
Harmancı: "Parkların işlevsel hale gelmesi için 1 milyon 200 bin TL'ye ihtiyaç var"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Harmancı'nın yaptığı açıklamanın tam metni şöyle:

"Herkese iyi akşamlar dilerim, bugün güne Halk Sağlığı bölümündeki arkadaşlara ile hem bölüme dair hem de genel anlamda yapılabilecekler konusunda kısa bire değerlendirme yaparak başladık. Daha sonra Temizlik bölümünün bayramda çalışma düzeneğinde oluşan aksaklıklar ve bundan sonrasını planlamaya çalıştık. Ardından Lefkoşa'da artık satış yapacak olan tüm seyyar satıcılardan yer işgal harçlarının alınması ile ilgili olarak girişimler başlattığımızı belirtmek isterim. Oldukça önemli olan Lefkoşa'da imara aykırı olarak gerçekleştirilen ilave veya yeni yapılara ilişkin izlenecek yol haritamızı belirlediğimizi ve önümüzdeki hafta başında bunu kamuoyu ile paylaşacağımızı bildirmek isterim. Girne Caddesi'nden başlayarak Lokmacı ve Açık Pazar (Bandabulya) da dahil olmak üzere yerinde bazı tespitler gerçekleştirdik. Burada yaptığımız tespitler sonucunda özellikle marketlerin veya küçük büfelerin 3 veya 4 buzluklarını dışarıya atması, birçok masa ve sandalyenin kaldırımlarda yer alması gibi konularda İmar Bölümü'nün önümüzdeki hafta içerisinde bölgede yer tespitleri yapacak ve bu tespitler ışığında ilgili iş yerlerine hakları ve bu hakları dolayısı ile ödeyecekleri yer işgalleri de bildirilecek. Surlariçi'nde bulunan tabelaların bölgenin dokusuna uygun hale gelmesi ile ilgili olarak da çalışma başlatılacak. Parkların durumunu geçtiğimiz hafta içerisinde masaya yatırmıştık, mevcut parkların yeniden "işlevsel" hale gelmesi için 1 milyon 200 bin TL'ye ihtiyaç vardır, bazı parkların sponsorlar aracılığı ile yeniden hayat bulması bazıları için ise kaynak yaratma arayışlarımız devam ediyor. Öğleden sonra ise 15.00-20.00 saatleri arasında yurttaşlarla görüşmelerimizi gerçekleştirdik, sorunları dinledik. Daha sonra ise Futbol Antrenörleri Derneği'nin bir ödül töreni davetine katıldım. Bugün ayrıca iki komitemiz uzun saatler süren toplantılar gerçekleştirdi, kendilerine de gösterdikleri azim ve çalışkanlık için teşekkür ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.