İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mustafa Çetereisi serbest bırakıldı!

Mustafa Çetereisi serbest bırakıldı!

3 milyon TL'lik soygun olayına ilişkin Ankara'da gözaltına alınan Polis Subayı Mustafa Çetereisi'nin "yetersiz bilgi ve işlem" gerekçesiyle savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 01/08/14 11:23
okuma süresi: 2 dak.
Mustafa Çetereisi serbest bırakıldı!
A- A A+

Güzelyurt'a bağlı Mevlevi köyü yakınlarında geçtiğimiz hafta gerçekleşen soygun olayıyla ilgili tutuklanan Bilay Çetereisi ve Abuzer Fırat dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak aleyhlerinde dört gün tutukluk emri alındı.

Soygun olayına karıştığından şüphelenilen Yeşilırmak Sınır Kapısı'nda görevli Polis Subayı Mustafa Çetereisi'nin Ankara'da tutuklanıp savcılığa teslim edildiği, Rifat Fırat isimli şüphelinin ise Türkiye'de arandığı bildirildi. Ancak Mustafa Çetereisi ile ilgili dün gece yeni bir gelişme meydana geldi.

Türkiye emniyeti ile KKTC emniyetinin gerekli yazışma ve görüşmeleri yaptığı ancak Türkiye'de tutuklanan Mustafa Çetereisi'nin, dün "yetersiz bilgi ve işlem" gerekçesiyle savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtildi. Annesini Türkiye'ye tedaviye götürdüğü belirtilen Mustafa Çetereisi'nin pazar günü Kıbrıs'a döneceği iddia edildi.

Mustafa Çetereisi'nin pazar günü Kıbrıs'a gelmesi halinde gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

R.F'İN İADESİ İSTENİYOR...

Öte yandan Polis Basın Subaylığı açıklaması şöyle:

"24 Temmuz 2014 tarihinde Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde Mevlevi çemberinde gerçekleşen soygun olayında yer aldığı tespit edilen ve Türkiye'de bulunan M.Ç, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti Savcılığı tarafından sorgulanmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Adı edilenin ve olayda yer aldığı tespit edilen R.F'nin ülkemize iadesinin sağlanması için KKTC Hukuk Dairesi (Başsavcılık) nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.