İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Baba - oğul tartışmasında anne hayatını kaybetti!

Baba - oğul tartışmasında anne hayatını kaybetti!

Değirmenlik'te öğle saatlerinde meydana gelen olayda aile arasında yaşanan bir tartışma sonrasında av tüfeğini ateşleyen Ö.Ç önce oğlu M.Ç'yi vurdu daha sonra ise karısı N.Ç'yi (K-64) vurdu.

Yayın Tarihi: 04/08/14 15:53
okuma süresi: 1 dak.
Baba - oğul tartışmasında anne hayatını kaybetti!
A- A A+

Öğle saatlerinde Değirmenlik'te meydana gelen olayda aile arasında yaşanan bir tartışma sonrasında av tüfeğini ateşleyen adam (Ö.Ç) önce oğlu M.Ç'yi vurdu daha sonra ise karısı N.Ç (K-64) vurdu.

Olayda ayağından yaralanan oğul, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, araya giren anne N.Ç (K-64) ağır yaralı olarak Hastane'ye kaldırılmıştı.

ANNE YAŞAMINI KAYBETTİ

Baba Ö.Ç ile oğlu M.Ç arasında çıkan kavgada ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'ne kaldırılan anne N.Ç (K-64), yaşamını kaybetti.

Baba Ö.Ç ile oğul M.Ç tutuklandı! Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.