İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türk - Sen'den Dev – İş'in eylemine destek...

Türk - Sen'den Dev – İş'in eylemine destek...

Türk – Sen Genel Başkanı Aslan Bıçaklı imzalı açıklamada DEV – İŞ'in açlık grevine destek verileceğini söyledi... Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 20/08/14 11:04
okuma süresi: 2 dak.
Türk - Sen'den Dev – İş'in eylemine destek...
A- A A+

Üç yıl önce Ulusal Birlik Partisinin geçirmiş olduğu kamu çalışanları yasası (Göç Yasası) üç yıldır yürürlüktedir.

Bu yasanın geçirlmek istendiği günlerde sendikalarla birlikte bu yasaya karşı çıkan ve geçrilmemesi için sendikalarla birlikte eylem ve mitinkler yapan CTP ve DP bugün hükümette ve üç yıl aradan sonra bu yasanın arkasına saklanarak ve Anayasanın 54. Maddesine aykırı olarak toplu iş sözleşmesi düzenini ve işçilerin Anayasal hakkı olan Toplu İş Sözleşmesi haklarını ortadan kaldırmak için uygulama yapıyor.

Bu konuda Türk-Sen olarak sesiz kalmayacağımızı ve her türlü Anayasal ve Yasal eylem haklarımızı kullanacağımızı ülkeyi yönettiğini idda edenler bilmelidirler.

Bu konuda açlık gervi başlatacak olan DEV-İŞ'e destek vereceğimizi ve bu kabul edilmez uygulamanın ortadan kaldırılması için mücadele edecek olan sendikalarla birlikte hareket edeceğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz.

Arslan Bıçaklı

Genel Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.