İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Benli: "Birlik daha şeffaf ve denetlenebilir olacak"

Benli: "Birlik daha şeffaf ve denetlenebilir olacak"

Belediye başkanlarının katılımı ile oluşan Belediyeler Birliği Genel Kurulu yapıldı. Belediyeler Birliği'nin Genel Kurulu'ndan 3 yeni tüzük onaylandı.

Yayın Tarihi: 20/08/14 14:23
okuma süresi: 2 dak.
Benli: "Birlik daha şeffaf ve denetlenebilir olacak"
A- A A+

Belediyeler Birliği Mali İşler Tüzüğü, Yürütme Kurulu Çalışma Tüzüğü ve İhale Tüzüğü'nün oy birliği ile onaylanmasının ardından birliğin daha şeffaf daha denetlenebilir olması hedefleniyor.

Belediyeler Birliği Başkanı ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli yaptığı açıklamada Belediyeler Birliği'nde var olan bazı boşlukların doldurulması için tüzükleri geçirdiklerini söyleyerek katkı koyan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Benli, Mali İşler Tüzüğü ile Belediyeler Birliği Mali İşleri'nin nasıl yürütüleceği ile ilgili düzenlemenin oluşturulduğunu belirtti.

Paranın nasıl harcanacağını düzenleyen İhale Tüzüğü'nün de uygulamaya geçtiğini kaydeden Benli, Yürütme Kurulu Çalışma Tüzüğü ile ise birliğin iç çalışmasının nasıl olacağını düzenleyen bir tüzüğe kavuşmuş olduğunu ifade etti. Bu üç tüzüğün Belediyeler Birliği'nin daha kurumsal bir yapıda olması ile daha düzenli çalışmasını ve mali açıdan da daha şeffaf hale gelmesinin sağladığını söyledi. Benli ayrıca tüzüklerin oy birliği ile geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.