İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Miss Kuzey Kıbrıs güzelleri Yakın Doğu Üniversitesi'ni ziyaret etti

Miss Kuzey Kıbrıs güzelleri Yakın Doğu Üniversitesi'ni ziyaret etti

Yakın Doğu Üniversitesi Anasponsorluğu ve Bülent Günkut Prodüksiyon tarafından düzenlenen "Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması" ve "Bay Kuzey Kıbrıs 2014 " finalistleri, Yakın Doğu Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 20/08/14 18:06
okuma süresi: 2 dak.
Miss Kuzey Kıbrıs güzelleri Yakın Doğu Üniversitesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 12 Genç kız ve Erkeğin yarışacağı yarışmada, derece alanlara Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi %100 eğitim bursu veriyor.

Günkut Prodüksiyon sahibi Bülent Günkut, yarışmanın Yakın Doğu Üniversitesi Anasponsorluğu'nda gerçekleştirildiğini ifade ederken, ulaşımdan konaklamaya kadar sağlanan tüm imkanlardan ötürü teşekkürlerini sundu.

Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda dereceye giren güzellere Yakın Doğu Üniversitesi, Bay Kuzey Kıbrıs 2014'de dereceye girenlere ise Girne Üniversitesi'nin %100 eğitim bursu verileceğini dile getiren Günkut, Finalistlerin sağlık ve Check-up kontrollerinin ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi tarafından karşılandığını kaydetti.

12 genç kız ve erkeğin yarışacağı final gecesi ise 21 Ağustos 2014 Perşembe günü...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.