İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Arter: "MAGEM, bağımsız bir dernektir"

Arter: "MAGEM, bağımsız bir dernektir"

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, MAGEM'in Gençlik Dairesi'ne verileceği yönündeki iddiaları yanıtladı: "MAGEM, Belediye'nin bir birimi değildir, bağımsız bir dernektir. Bir yere vermemiz sözkonusu değil."

Yayın Tarihi: 21/08/14 07:38
okuma süresi: 2 dak.
Arter: "MAGEM, bağımsız bir dernektir"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Bazı yazarların köşelerinde çıkan, Mağusa Gençlik Merkezi'nin (MAGEM) Gençlik Dairesi uhtesine verileceği yönündeki iddialara cevap veren Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, MAGEM ile ilgili herhangi bir konunun gündeminde olmadığını ifade ederek, MAGEM'in bağımsız bir dernek olduğunu vurguladı.

"MAGEM'in başarılarının zedelenmesini istemeyiz"

"MAGEM göreve başladığımda bulduğum bağımsız bir dernektir" diyen Arter, bu derneğin, geçmiş Belediye yönetiminin destek ve yardımlarıyla başarılar elde ettiğini anlatarak, kendisinin de MAGEM'in başarılarının sürmesi arzusunda olduğunu ifade etti.

Arter, "MAGEM'in başarısının zedelenmesini istemeyiz, bunun için de imkanlarımız çerçevesinde, elimizden gelen yardımı yaparız. Ancak yinelemek ve altını çizmek isterim ki MAGEM Mağusa Belediyesi'nin bir birimi değildir. Bu nedenle bir yere vermemiz söz konusu değildir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.