İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erdinç Gündüz BRTK Yönetim Kurulu'ndan affını istedi...

Erdinç Gündüz BRTK Yönetim Kurulu'ndan affını istedi...

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Gündüz, kurumdaki sıkıntılar ve bu sıkıntılara çözüm üretilmemesi nedeniyle görevinden affını istedi...

Yayın Tarihi: 22/08/14 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Erdinç Gündüz BRTK Yönetim Kurulu'ndan affını istedi...
A- A A+

Kıbrıs Postası – Canan Onurer

BRTK Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Gündüz Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada; "Kurumdaki sorunlar çok fazla ve artık yumak haline döndü. Çözüm için bir şey üretilmiyor, yöneticiler duyarsız. Bir sürü önerim oldu, hiçbiri dikkate alınmadı" dedi.

BRTK benim yuvam gibi

BRTK'nın kendisinin yuvası gibi olduğuna değinen Gündüz, "Gelişmesinde de bulunduğum bir kurumun batışında Yönetim Kurulu Başkanı olarak bulunmak istemiyorum..." dedi.

Yönetim Kurulu'nun süresi 31 Temmuz'da doldu, Hükümet hala üye belirlemedi!

BRTK Yönetim Kurulu'nun 31 Temmuz'da görev süresi dolduğuna işaret Gündüz, "1 Ağustos'da üyeler belirlenmeliydi. Hükümetin belirleyeceği üyeler dışında herkes kendi üyesini belirledi. Fakat üç hafta oldu hükümet hala üyelerini atamadı" dedi.

"Beni atamayın"

BRTK Yönetim Kurulu'ndan istifa değil de affını istediğini söyleyen Gündüz durumu şöyle açıkladı: "Şu anda yeni Yönetim Kurulu belirlenmedi. Beni atamasınlar diye ben affımı istemekteyim. Eğer atanmış olsaydım istifa ederdim. Ama atanmadığım için affımı istedim"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.