İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Meclis Başkanı Siber, Türkiye Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu kabul etti

Meclis Başkanı Siber, Türkiye Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün temeli atılacak olan Onkoloji Merkezi'nin anlamlı ve kutsal bir yatırım olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 22/08/14 12:43
okuma süresi: 2 dak.
Meclis Başkanı Siber, Türkiye Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu kabul etti
A- A A+

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu kabul etti. Kabulde, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de hazır bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle'nin daveti üzerine, Onkoloji Merkezi'nin temelini atmak üzere adaya geldiğini belirtti. Müezzinoğlu, Siber'e teşekkür etti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, temeli atılacak binanın anlamlı ve kutsal bir yatırım olduğunu belirtti. Kanserin erken teşhisle tedavisi mümkün olan bir hastalık olduğunu söyleyen Siber, halkın bilinçlenmesi, ülkede erken teşhis ve tedavi olanaklarının yaratılmasıyla korkulan bir hastalık olmaktan çıktığını ifade etti.

Siber, el ve gönül birliğiyle bu yatırımın gerçekleşmesinin halka moral olacağını ve yaşam kalitesinin artmasına olumlu yansıyacağını vurguladı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.