İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İhtiyaçlı ailelelerin çocuklarına ücretsiz sünnet yapılıyor

İhtiyaçlı ailelelerin çocuklarına ücretsiz sünnet yapılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan ailelerle ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet ettiriliyor.

Yayın Tarihi: 22/08/14 16:25
okuma süresi: 1 dak.
İhtiyaçlı ailelelerin çocuklarına ücretsiz sünnet yapılıyor
A- A A+

Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içinde 80 çocuğun sünnet ettirileceği organizasyonun biri de bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde gerçekleşti.

Organizasyona Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da katıldı.

Bakan Gürpınar, sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu, çocuklara hediye takdim etti.

Aziz Gürpınar, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Sosyal Hizmetler Dairesi personeline, Sağlık Bakanlığı'na, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine ve ilgili doktorlarla sağlık personeline teşekkür etti.

Çocukların ücretsiz olarak sünnet ettirilmesine, 27 Ağustos'ta Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde, 28 Ağustos'ta ise Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde devam edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.