İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

TDP Serhatköy Örgütü yeniden oluşturuldu

TDP Serhatköy Örgütü yeniden oluşturuldu

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ülke genelinde örgütlenme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Partiye yeni katılımların yanı sıra, bazı bölgelerdeki örgütler yeniden yapılandırılırken, bazı bölgelerde de yeni örgütler oluşturulmaya devam ediliyor. TDP Serhatköy Örgütü de partiye yeni katılımlarla birlikte geçtiğimiz akşam düzenlenen etkinlikle yeniden yapılandırıldı.

Yayın Tarihi: 23/08/14 11:54
okuma süresi: 3 dak.
TDP Serhatköy Örgütü yeniden oluşturuldu
A- A A+

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Güzelyurt İlçe Başkanı Yılmaz Siham, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Boysan Boyra ile Güzelyurt İlçesinde bazı Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katıldığı etkinlikte oluşturulan örgüt, aynı gece ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre; Cavit Sekmen Başkanlığa, Denktaş Ömer Şahinsoy Başkan Yardımcılığına getirilirken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Şerif Karadağlı, Özker Özgür Şahinsoy, Behiye Araz, Murat Göçer, Hüseyin Kara, Hüseyin Sekmen, Muharrem Kibar, Zeki Sukuşu, Hasan Bertan, Serkan Sukuşu, Fehmi Benli, Ahmet Kılınçoğlu.

Cemal Özyiğit: "29 Haziran değişimin başlangıcıdır"

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP'nin halkından aldığı destek ve güçle yeni örgütler kurmaya ve partiye yeni katılımlarla birlikte varolan örgütlerini güçlendirmeye devam ettiğini kaydetti.

Bir partinin büyümesinin en önemli göstergesinin kurulan örgütler olduğunu belirten Özyiğit, "Partimize yeni katılımlarla birlikte örgütlerin kurulması için halktan gelen yoğun talep, bizleri hem memnun etmekte, hem de doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Çok yakında birçok bölgede daha hem örgüt kuracağız, hem de örgüt binaları açacağız" dedi.

29 Haziran yerel seçimlerin ülkedeki değişimin ve dönüşümün başlangıcı olduğunu, 29 Belediye Başkanı'nın 15'inin değiştiğini, yıkılmaz denilen kalelerin yıkıldığını anımsatan Özyiğit, "Halk artık değişim istiyor, bu değişimin adresi de TDP'dir" dedi.

"Verilen sözler tutulmadı"

Konuşmasında gündemdeki konulara da değinerek CTP-DP koalisyon hükümetine eleştirilerde bulunan Özyiğit, halk yararına icraat yapması gereken hükümet partilerinin birbirleri ile kavga etmek ve partizanlıktan başka bir şey yapmadıklarını vurguladı. CTP ile DP'nin halka verdikleri sözleri tutmadıkları gibi, hükümet programına da sadık kalmadıklarını belirterek çeşitli örnekler veren Özyiğit, "Partizanca atamalar ve kendi yandaşlarına kıyak yasa ve kararlar üreten hükümet halkına ise çile çektirmekte, halkı ekonomik olarak iyice çıkmaza sürüklemektedir" dedi.

Kendine yakın işadamlarının trilyonluk vergi borçlarını affeden hükümetin diğer yandan üreticileri yok edecek kararlara imza attığını kaydeden Özyiğit, "Vergi affı seçim dönemleri partilerine yapılan bağışların karşılığı mı" diye sordu. Aynı uygulamaların geçmişte UBP döneminde de yapıldığını, o dönem çok sert eleştirilerde bulunan CTP'nin şimdi benzeri uygulamalar içine girdiğini anlatan Özyiğit, "UBP yaparken eleştirmek mubah, ancak, CTP yaparken eleştirmek günah, böyle bir mantık olamaz, UBP de yapsa, CTP de yapsa yanlış yanlıştır" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.