İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Taçoy: "Erdoğan'ın hizmetleri, Cumhuriyet tarihinin en önemli atılımları"

Taçoy: "Erdoğan'ın hizmetleri, Cumhuriyet tarihinin en önemli atılımları"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy Türkiye'de Devletin tepesinde yaşanan görev değişimleri ile ilgili bir açıklama yaptı.<br>

Yayın Tarihi: 23/08/14 16:05
okuma süresi: 3 dak.
Taçoy: "Erdoğan'ın hizmetleri, Cumhuriyet tarihinin en önemli atılımları"
A- A A+

Taçoy açıklamasında, Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'la , yetkili kurullar tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 27 Ağustos günü yapılacak kongresinde genel başkan adayı olması kararlaştırılan, Başbakanlık görevini üstlenecek olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun başarılı olacaklarına, görev süreleri içinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türkiye ilişkilerini daha da güzel noktalara taşıyacaklarından emin olduklarını belirtti.

Taçoy açıklamasında şunları kaydetti:

"Öncelikle İlk kez halkın doğrudan oyu ile Anavatan Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı , Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yeni görevinde başarılar, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Aynı şekilde AK Parti Genel Başkan adayı olması kararlaştırılan ve yeni hükümeti kurmakla görevlendirilmesi, yani Başbakanlık görevini üstlenmesi kesinleşen Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu da kutlar, kendisine yeni görevlerinde üstün başarılar , sağlık ve mutluluklar temenni ederiz.

Sayın Erdoğan'ın 11 yılı aşkın bir süre Anavatan Türkiye Başbakanı olarak verdiği hizmetler, uyguladığı politikalarla Cumhuriyet tarihinin en önemli ekonmik ve sosyal atılım dönemlerinden birinin yaşadığı gayet açıktır.

Bu başarının Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında artarak devam edeceğine, Anavatanımız Türkiye'nin Dünyanın en güçlü ülkeleri arasındaki yerini perçinleyeceğine eminiz.

Sayın Davutoğlu'nun Başbakanlığı'nın Yeni Türkiye'nin hedeflenen atılım sürecinin bir tamamlayıcısı olacağı da açıktır.

Gerek Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gerekse Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu, Kıbrıs konusunu çok iyi bilen, Kıbrıs Türk Halkı'nın hak ve hukukunu korumakta kararlı, refah ve mutluluğunu gözeten Devlet adamlarıdır.

Bu nedenle Anavatan Türkiye Devleti'nin tepesinde meydana gelen görev değişikliklerinin Kıbrıs'a olumlu yansıyacağına inancımız tamdır.

Anavatan Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs'taki gerçekler temelinde , Dünya ve bölgedeki gelişmeleri göz ardı etmeden barış yolunda kararlılıkla ilerleyeceklerdir.

Rum komuşularımız 1974 öncesine dönüş hayalinden ve bu anlama gelen önerilerinden vazgeçerler akıl yoluna gelirlerse Kıbrıs'ta bir antlaşma olmaması için neden yoktur.

Ancak hiç kimse Kıbrıs Türkü'nü ve Türkiye'yi kötü de olsa bir çözüme mahkum zannetmesin.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bizim Devletimiz de demokrasi ortamında , insanlarımızın refah ve mutluluğunu artırarak yücelerek yaşamaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle yeni dönemin Anavatan Türkiye'deki kardeşlerimize hayırlı olmasını diler herkesi sevgiyle, saygıyla selamlarız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.