İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BKP: "CTP-BG/DP-UG hükümeti halk düşmanıdır"

BKP: "CTP-BG/DP-UG hükümeti halk düşmanıdır"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan yaptığı yazılı açıklamada CTP-BG/DP-UG hükümetinin halk düşmanı olduğunu belirterek, "Asgari ücrete artış yapmayan ve hayat pahalılığına karşı önlem almayarak işçileri, çalışanları ve halkın büyük bir kesimini açlık sınırı altında yaşama mahkum edenler, Milletvekili ve Bakan maaşlarına 500 TL zam yaparak, büyük bir kesimi yandaşları olan sermaye gruplarının toplam 68 Milyon TL'lik vergi borcunu silmiştir" dedi.

Yayın Tarihi: 28/08/14 13:49
okuma süresi: 2 dak.
BKP: "CTP-BG/DP-UG hükümeti halk düşmanıdır"
A- A A+

Halkın büyük bir kesiminin borçlanarak yaşamaya çalıştığını, elde ettiği gelir ile ancak borcunun faizini ödeyebildiğini kaydeden Korkmazhan, ekonomik çıkmazın bir çok sosyal sorunu meydana getirdiğini ve vatandaşın yaşam sevinci ile geleceğe dair umudunun yok edildiğini vurguladı.

Hükümet ve meclisin meşruluğu yoktur.

Meclis'in oybirliği ile referanduma sunduğu Anayasa değişikliklerine halkın %62'si tarafından reddedildiğini hatırlatan Abdullah Korkmazhan, "Hükümet ve meclis'te temsil edilen siyasi partiler hiçbir şey olmamış gibi hareket etmeye devam etmektedirler. Halk'ın ortaya koyduğu iradeyi görmemezlikten gelmeye devam etmektedirler. Halk'tan onay almayan ve isitifa etmesi gerekenler, halk aleyhine politikalarına devam etmektedirler" dedi.

İstifa ederek halka gitmek yerine, meclisi kapatarak tatile çıkan Milletvekillerinin, halkın büyük bir kesimi geçim sıkıntısı çekerken maaşlarına 500 TL artış yaptıklarına dikkat çeken Abdullah Korkmazhan, halk ile açıkça dalga geçildiğinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.