İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda KKTC sanayicileri 39. kez stand açıyor

83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda KKTC sanayicileri 39. kez stand açıyor

Dünyanın sayılı "Genel Kapsamlı" ticaret fuarlarından biri olan "İzmir Enternasyonal Fuarı" bu yıl 29 Ağustos - 07 Eylül 2014 tarihleri arasında İzmir Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı'nda yapılacaktır. İzmir Fuarı'na bu yıl, 23 kurum ve kuruluş ile KKTC Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığına bağlı Sanayi Dairesi Müdürlüğü'nün organizasyonu altında 39. kez katılım gerçekleşecektir.

Yayın Tarihi: 28/08/14 15:23
okuma süresi: 2 dak.
83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda KKTC sanayicileri 39. kez stand açıyor
A- A A+

KKTC Standı 300 metrekarelik kapalı bir alanda organizasyonunu gerçekleştirecektir. Bu organizasyonda yerli üretim yapan 18 firmamızın ürünleri yanında 4 üniversitemizin de tanıtımı yapılacaktır. Fuar'da Kıbrıs Türk Sanayi Odası da stant açarak yerli ürünler ve ülke sanayimiz hakkında aydınlatıcı bilgiler verecektir.

Ülkemize özgü ürün olan Hellim geleneksel tadında stant ziyaretçilerine farklı sunumlarla tattırılacaktır. Bunun yanında farklı konseptlerde sergilerini gerçekleştirecek olan kahve üreticilerimiz de hem ürünlerini tanıtacak hem de kahve ikramında bulunacaklardır.

Bu yıl Fuarda teşhir ve tanıtımı yapılacak başlıca sanayi ürünlerimiz; temizlik malzemeleri ve kimyasal ürünler, gazlı ve gazsız içecekler, zeytin ve zeytinden mamul ürünler, süt ve meyve suyu çeşitleri, hellim, peynir, çanta-valiz, ayakkabı ve botlar, oto bakım ürünleri, plastikten mamul ürünler, pik rogar kapakları, kâğıt peçete ve havlu çeşitleri, kâğıt bardak çeşitleri, ıslak ve kolonyalı mendil çeşitleridir.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda 1992 yılından itibaren devam eden "Partner Ülke" uygulamasında, bu yıl "Partner ülke" olarak Mauritius seçilmiştir. 2005 yılından itibaren uygulanan "Onur Konuğu İl" uygulamasında ise bu yıl Diyarbakır ve Malatya "Onur Konuğu İller" olarak seçilmiştir. Ayrıca 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl "Lojistik" konusu fuarın ana teması olarak işlenecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.