İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

HASDER "Kıbrıs ve Barış Gecesi" etkinliği düzenledi

HASDER "Kıbrıs ve Barış Gecesi" etkinliği düzenledi

HASDER Gençlik Kulübü tarafından, Lefkoşa Türk Belediyesi ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nin katkılarıyla organize edilen "Kıbrıs ve Barış Gecesi" etkinliği dün akşam yapıldı. Etkinlikte Lefkoşa Selimiye Meydanı'nda "barış güvercinleri" uçuruldu.

Yayın Tarihi: 28/08/14 18:11
okuma süresi: 2 dak.
HASDER "Kıbrıs ve Barış Gecesi" etkinliği düzenledi
A- A A+

HASDER Başkanı Ali Nebih'in yaptığı yazılı açıklamaya göre, etkinlikte ilk olarak Lefkoşa Türk Belediye Orkestrası sahne aldı.

Kıbrıs ezgilerinin seslendirildiği konserin ardından etkinlik sponsoru, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve etkinlikte misafir olarak bulunan Kıbrıs Müteahhit Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Costas Rousias'a teşekkür plaketleri verildi.
Barış mesajlarının sunulması ve barış seremonisiyle devam eden gecede 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, LTB Başkanı Mehmet Harmancı , eski LTB Başkanı Mustafa Akıncı, Lefkoşa Rum Belediyesi eski Başkanı Eleni Mavrou gençlerin çözüm sürecindeki yeri ve önemi üzerine konuşmalar yaptı.

Gecenin sahne gösterileri kısmında Yıltan Taşçı & Adamos Katsantonis konseri, Ministry of Dance gurubu dans gösterisi yer aldı.
Güney Kıbrıs'taki Oroklini köyünden gelen Nea Genia Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi, Lirik Şiir Gurubu'nun şiir dinletisi ile süren gece, HASDER Halk Dansları gurubu gösterisi ve HASDER Gençlik Orkestrası'nın dinletisiyle sona erdi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.