İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özersay: "Fikir alışverişine her zaman hazırım"

Özersay: "Fikir alışverişine her zaman hazırım"

Müzakereci Kudret Özersay, Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği ve Kıbrıs Türk Belediye Çalışanları Sendikası'nın düzenlediği bilgilendirme toplantısına katıldı.

Yayın Tarihi: 29/08/14 07:00
okuma süresi: 1 dak.
Özersay: "Fikir alışverişine her zaman hazırım"
A- A A+

Güzelyurt'taki Kıbrıs Türk Belediye Çalışanları (BEL-SEN) Sendikası toplantı salonunda yer alan toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan Özersay, Eylül ayında yapılacak Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantısına katılacaklarını ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile görüşeceklerini belirtti.

Özersay, sivil toplum örgütlerinin bu ve buna benzer toplantılar düzenlemeleri halinde müzakere süreci ile ilgili bilgiler verip, fikir alışverişinde bulunmaya her zaman hazır olduğunu da anlattı.

Özersay'ın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.