İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

AYH, Davutoğlu'nu kutladı

AYH, Davutoğlu'nu kutladı

Aydınlık Yarınlar Hareketi Başkanı Anıl Kaya, TC Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu'nun Kıbrıs konusunu son derece iyi bildiğini ve barıştan yana duruşuyla Kıbrıs Türkü'nün "en önemli güçleri arasında" olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 29/08/14 17:09
okuma süresi: 1 dak.
AYH, Davutoğlu'nu kutladı
A- A A+

Kaya, Davutoğlu'na gönderdiği mesajda, halka hizmet noktasında ve Türkiye Cumhuriyetinin dünyada hak ettiği yeri alması yolunda gösterdiği gayretten dolayı takdirlerini belirtti.

Kaya, Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık görevinde devlet millet bütünleşmesini sağlama yolunda gösterdiği başarının dünya siyaset tarihinde yerini aldığını da ifade etti.

Yeni dönemde Türkiye'nin KKTC ile ilişkilerin güçlenerek artacağına inandığını ifade eden Kaya, "Dışişleri bakanlığından gelen bir Başbakan olarak Kıbrıs konusunu son derece iyi bilmeniz bugüne kadar sürdürmüş olduğunuz olumlu ve barıştan yana duruşunuz bizlerin en önemli güçleri arasındadır" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.