İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Denktaş, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs birincilerini kabul etti

Denktaş, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs birincilerini kabul etti

Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen 'Miss Kuzey Kıbrıs 2014' ve 'Bay Kuzey Kıbrıs 2014' birincileri, Günkut Ajans Sahibi Bülent Günkut ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile birlikte bugün Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/08/14 17:24
okuma süresi: 1 dak.
Denktaş, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs birincilerini kabul etti
A- A A+

DENKTAŞ

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, "Miss Kuzey Kıbrıs" ve "Bay Kuzey Kıbrıs" birincilerini kabulünde öncelikle gençleri cesaretlerinden dolayı kutladı.

GÜNKUT

Her iki yarışmanın kurucu Başkanı ve Prodüktörü olan Günkut Ajans sahibi Bülent Günkut gerçekleşen ziyarette, yarışmalar hakkında bilgi verdi.

Kabul sonunda Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'a, Günkut Ajans sahibi Bülent Günkut ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail güne özel birer anı plaketleri takdim ederken, Bakan Denktaş'ta 28. Miss Kuzey Kıbrıs 2014 Güzeli Sevim Suzi Yusufoğlu ve 17. Bay Kuzey Kıbrıs 2014 Ferhat Eren'e Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf R. Denktaş'ın kitaplarını armağan etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.