İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanlığı'nın sonuçlanan 3 ihalesinde imzalar atıldı

Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanlığı'nın sonuçlanan 3 ihalesinde imzalar atıldı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından ihaleye çıkılan ve sonuçlanan 3 projeyle ilgili sözleşmeler bugün bakanlıkta imzalandı.

Yayın Tarihi: 29/08/14 18:12
okuma süresi: 2 dak.
Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanlığı'nın sonuçlanan 3 ihalesinde imzalar atıldı
A- A A+

Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran ile ihaleyi kazanan şirketlerin temsilcilerinin imzaladığı sözleşmelere, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif de onur şahidi olarak imza koydu.

Girne Dağ yolu üzerinde bulunan hendeklere taş dolgu ve beton hendek işi yapılması; Lefkoşa Gazimağusa Anayolu Cihangir mevkiinde çökme olan yolda tamirat işleri yapılması ve Ulukışla'da askeri birliğe giden yolun asfalt kaplamasını kapsayan ihaleyi Uçanok Firması aldı. Sözleşmeye göre, 212 bin 339 TL'lik projenin 70 günde tamamlaması gerekiyor.

Akdeniz Köy Yolu kavşağı- Tepebaşı Köy Yolu Kavşağı arası ile Çamlıbel Köy yolu Kavşağı- Özhan Köy Yolu Kavşağı arasındaki yollarda iyileştirme yapılması için açılan ihaleyi Kahveci Ltd aldı. 2 milyon 205 bin 892 TL'ye mal olacak bu projenin ise 164 günde tamamlaması öngörülüyor.

Bostancı- Taşpınar Yolu'nun sökülerek yeniden yapılması için açılan ihaleyi ise, Aşan Nakliyat, Kamyonculuk ve Dozercilik Şti. Ltd aldı. 2 milyon 305 bin 265 TL'lik bu projenin de 145 günde tamamlanması gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.