İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Büyükelçi Akça ile KTBK Komutanı Savaş tebrik kabul etti

Büyükelçi Akça ile KTBK Komutanı Savaş tebrik kabul etti

Türkiye topraklarının 1922 yılında, işgal birliklerinden geri alındığı günü temsil eden ve Dumlupınar'da büyük önder Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, 92'inci yılında KKTC'de de törenlerle kutlanıyor.

Yayın Tarihi: 30/08/14 10:02
okuma süresi: 1 dak.
Büyükelçi Akça ile KTBK Komutanı Savaş tebrik kabul etti
A- A A+

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlamaları, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça'nın, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş eşliğinde Lefkoşa'da gerçekleştirdiği tebrik kabulüyle başladı.

Tebrik kabulü saat 08.45'te Ortaköy'deki Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alay Komutanlığı Gazinosu'nda yer aldı.

Tebriğe, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt, 39. Tümen Komutanı Tümgeneral Sadık Piyade, 28. Tümen Komutanı Tümgeneral Taci Kurul, bakanlar, milletvekilleri, muharip dernekler, kurum kuruluş temsilcileri, iş adamları, siyasiler, askeri erkan, Cumhurbaşkanlığı, Büyükelçilik ile devlet yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.