İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın KKTC'yi ziyaret edecek

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın KKTC'yi ziyaret edecek

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın KKTC'yi ziyaret edecek.

Yayın Tarihi: 31/08/14 09:31
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın KKTC'yi ziyaret edecek
A- A A+

Göreve başlamasının ardından ilk resmi ziyaretini, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun davetlisi olarak KKTC'ye yapacak Erdoğan, saat 12:00'de gelecek. Erdoğan, Ercan Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Eroğlu tarafından karşılanacak.

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, Havaalanının ardından sırasıyla Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabirlerini ziyaret ederek çelenk koyacak ve özel defterleri imzalayacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için resmi karşılama töreni saat 13.15'te Cumhurbaşkanlığı'nda yapılacak.

Tören sonrası Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan baş başa bir görüşme yapacak ve öğle yemeği yiyecek.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, ardından, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile bakanları Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim edecek.

Eroğlu ve Erdoğan saat 15.15'te Cumhurbaşkanlığı'nda ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 17.00'de ise, TC Lefkoşa Büyükelçiliği'nde, Meclis Başkanı Sibel Siber, Cumhuriyet Meclisi'nde temsil edilen siyasi parti başkanlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim edecek.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, sırasıyla Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Boğaz Şehitliği'ni ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.30'da da, Cumhurbaşkanı Eroğlu ile eşi Meral Eroğlu tarafından Cumhurbaşkanlığı'nda onuruna verilecek yemeğe katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 21.00 sıralarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretini tamamlayarak KKTC'den ayrılması bekleniyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a KKTC ziyaretinde eşi Emine Erdoğan'la Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı üst düzey yetkilileri eşlik edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.