İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da feci kaza... Asya Rıdvanoğlu yaşamını yitirdi

Lefkoşa'da feci kaza... Asya Rıdvanoğlu yaşamını yitirdi

Başkent Lefkoşa'nın Kermiya bölgesinde dün gece yarısı meydana gelen korkunç kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 31/08/14 09:41
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da feci kaza... Asya Rıdvanoğlu yaşamını yitirdi
A- A A+

Ali Aziz Zenginsel'in kullandığı otomobil, yolu yaya olarak geçmeye çalışan 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu'na çarparak ölümüne neden oldu.

Asya Rıdvanoğlu'na çarptıktan sonra kaçmaya çalıştığı öne sürülen Ali Aziz Zenginses, MR 575 plakalı aracıyla olay yerinin bir buçuk kilometre ilerisinde polis tarafından durdurularak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, dün gece yarısı saat 00.10 sıralarında Kemal Şemiler Caddesi'nde meydana geldi.

Üzücü olayın ardından başta Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı ve Lefkoşa Trafik Şube Amiri Erkan Demirdağ olmak üzere çok sayıda polis ekibi olay yerine gitti. Polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme yaptı.

Polis meseleyle ilgili soruşturma başlatırken, Ali Aziz Zenginses'in bugün tutukluluk talebiyle mahkemeye
çıkarılacağı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.