İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı: "Müzakere süreci değişmeli"

Harmancı: "Müzakere süreci değişmeli"

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Fileleftheros gazetesinde yer alan tam sayfa söyleşisinde Kıbrıs sorununun çözümü müzakereleri, Türkiye'nin KKTC'deki siyasete etkisi ve Lefkoşa Rum Belediyesi'yle işbirliği konularında açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 31/08/14 11:21
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı: "Müzakere süreci değişmeli"
A- A A+

Gazetede: "Müzakere Süreci Değişmeli – Sadece Federasyondan Bahsedelim – Çözüm Temelinde Lefkoşa İçin Planlar – Erdoğan'ın Politikası Aynı Olacak" başlıklarıyla aktarılan söyleşisinde Harmancı özetle, Kıbrıs sorununun çözümü müzakerelerinde davranış biçiminin, koşulların ve sürecin değişmesi gerektiğini, dünyada birçok sorunu çözmede başarısız olan BM'den Kıbrıs sorununa çözüm bulmasının beklenmemesi gerektiğini ifade etti.

Harmancı ayrıca, Lefkoşa Rum Belediyesi'yle ilişkilerine de değindi ve Lefkoşa'nın geleceğinin çözüm sonrası yeniden birleşme temelinde planlanması gerektiğini vurguladı.

Lefkoşa Rum Belediye Başkanıyla bugüne kadar iki kez görüştüklerini ve bir görüşme daha yapmayı planladıklarını ifade eden Harmancı, Eylül ayı sonunda KKTC'den de geçecek büyük bir ralli organizasyonu olduğunu hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.