İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BKP'den 1 Eylül Dünya Barış günü mesajı

BKP'den  1 Eylül Dünya Barış günü mesajı

Birleşik Kıbrıs Partisi, 1 Eylül Dünya Barış gününde barıştan yana tüm kesimleri bugün Lokmacı-Lefke Hanındaki iki toplumlu ortak barış etkinliğine katılmaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 01/09/14 14:12
okuma süresi: 2 dak.
BKP'den  1 Eylül Dünya Barış günü mesajı
A- A A+

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, "1 Eylül Dünya Barış Gününde, tüm dünya ve ülkemiz, barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktadır. Her iki toplumdaki milliyetçi ve şöven hareketlerden yararlanan emperyalist güçleri müdahalelerinin bir sonucu olan ülkemizdeki bölünmüşlük devam etmekte, Kıbrıslıların, Kıbrıs sorununa kendi çözümlerini üretmeleri ve barışı sağlamaları emperyalist güçler tarafından engellenmektedir..

Ülkemizde kendini en yetkili sananların da itiraf ettiği gibi siyasi irademize el konmuş, iktisadi, siyasi ve sosyal yaşamımız Ankara'nın ve ABD emperyalizminin iki dudağı arasına hapsedilmiştir.

Dünyanın jandarmalığına soyunan küresel terörist ABD, petrol uğruna yaptığı katliamlarla küreselleşme, neo-liberalizm ve kapitalizmin yüzünü açıkça ortaya sermektedir. ABD ve diğer müttefiklerinin, Irak, Suriye, Libya,Afkanistan, Filistin ve diğer bölge ülkelerine yaşattığı dram, bugüne dek yaptıklarının ve bundan sonra yapabileceklerinin somut delilidir.

1 Eylül Dünya Barış günü böyle bir ortamda kutlanmaktadır. BKP, özgürlük için mücadele eden bütün dünya halklarının 1 Eylül Dünya Barış gününü kutlarken, İşgalcilere karşı direnen tüm halkların yanında, barış ve demokrasi mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.