İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yargılanıncaya kadar serbest kaldı

Yargılanıncaya kadar serbest kaldı

Gönyeli Kiler Market'te kasiyer olarak çalıştığı sırada fiş iptali yaparak 10 bin TL zimmetine geçirdiği iddiası ile tutuklanan zanlı Melek Bayraktaroğlu, dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak davaları görüşülünceye kadar teminata bağland

Yayın Tarihi: 02/09/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Yargılanıncaya kadar serbest kaldı
A- A A+

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, zanlının müstahdemi olduğu Gönyeli Kiler Market'te Mart-Ağustos 2014 ayları arasında kasalarda fiş iptali yaparak zimmetine 10 bin TL geçirdiğini söyledi.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını aktaran Mehmet Emin Doğan, zanlının TC-KKTC vatandaşı oluğunu ifade ederek, davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Savunma avukatı Tevfik Mut, zanlının maddi teminat şartlarını yerine getiremeyeceğini dile getirerek müvekkilinin kefil kefaletine bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve talepleri değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmet Raşit, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması, tüm seyahat belgelerine el konulması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 bin TL'lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.